HTCinside


Kā pilnībā bloķēt savu Facebook profilu no Stalkers? (Viegls ceļs)

Pieaugot kibernoziedzībai un krāpšanai tiešsaistē, cilvēku, īpaši sieviešu, drošība ir pakļauta lielākam riskam. Dusmās sievietes bieži tiek pakļautas nevēlamu draudzības ziņojumu riskam dažādās sociālo mediju platformās, no kurām dažas ir neķītras.

Sievietes arī riskē, ka tiešsaistes krāpšanas profilus izveidos tie paši cilvēki, kuru progresu viņas varētu būt atteikušās pieņemt. Šī varētu būt pagātne. Kamēr Twitter testē funkciju, kas ļauj lietotājiem izlemt, kurš var atbildēt uz viņu tvītiem, Facebook Indijā ir ieviesis jaunu drošības līdzekli, kas lietotājiem ļaus bloķēt savus profilus no saviem draugiem.

Tas jo īpaši palīdzēs sievietēm, kuras atrod savus ierakstus un fotoattēlus, ko tiešsaistē augšupielādējuši nekārtību cēlēji. Izmantojot profila bloķēšanas funkciju, lietotāji savam Facebook profilam var lietot vairākus esošos privātuma iestatījumus un daudzas jaunas funkcijas.

Lai aktivizētu šo funkciju, lietotājam Facebook profilā zem sava vārda jānospiež “Vairāk”, pēc tam jāizvēlas “Bloķēt profilu” un vēlreiz jānospiež, lai apstiprinātu.

Kad profils ir bloķēts, personas, kas nav draugi, vairs nevar palielināt, kopīgot vai lejupielādēt lietotāja profila fotoattēlu un vāka fotoattēlu. Draugi, kas nav draugi, vairs nevar skatīt attēlus un ziņas bloķētā konta laika skalā (vēsture vai jauna).

Lasīt -Kā pakalpojumā Facebook parādīties bezsaistē?

Jaunā funkcija ir līdzīga Profile Picture Guard, kas, kā norāda nosaukums, izvairījās izmantot profila fotoattēlus, lai uzmāktos sievietēm.

Ziņu portāls citēja Facebook produktu menedžeri Roksnu Irani: Mēs sākām ar profilu, jo tas bija attēls, kas visvairāk uztrauca sievietes par to augšupielādi un kopīgošanu. Un šajā laikā mēs pirmo reizi ieviešam profila fotoaizsardzību.

Un tad laika gaitā mēs atklājām, ka tas attiecas ne tikai uz pašreizējo profila fotoattēlu, bet arī uz citiem fotoattēliem. Jaunajā ieviešanā zila emblēma norāda, ka personas profils ir bloķēts.

Kā bloķēt savu Facebook profilu?

Šis-profils-ir-bloķēts-Faebook

Ja redzat personas pogu Bloķēt profilu, tas nozīmē, ka tās profils ir bloķēts un tiek parādīti visi ziņojumi un fotoattēli no personām, kuras tā nepazīst. Īsāk sakot, tas nozīmē, ka tas ir redzams tikai jūsu draugiem.

Facebook ir pievienota jauna funkcija, kas ļauj bloķēt profilu, lai aizsargātu savus ierakstus un fotoattēlus no nepazīstamiem cilvēkiem.

Es paskaidrošu, kā to izdarīt Facebook lietotnē.

1. darbība
Atveriet Facebook lietotni vai vietni un dodieties uz Iestatījumi > Laika skala un marķēšana > Atzīmēšana. Pēc tam atlasiet opciju 'Draugi'.

2. darbība

Tagad dodieties uz Facebook palīdzības centru ( noklikšķiniet šeit ). To var izdarīt, pieskaroties hamburgeru izvēlnei un ritinot apakšā. Šeit atlasiet palīdzības centra opciju. Šeit meklējiet atslēgvārdu “Bloķēt profilu”.

3. darbība
Pieskarieties vienumam “Kā darbojas bloķētie profili” (iespējams, ceturtā vai piektā opcija sarakstā).

4. darbība
Ritiniet uz leju un atrodiet “bloķēšanas profilu”. Pieskarieties tam, un jūsu profils tiks bloķēts.
Tādā veidā neviens cits, izņemot jūsu draugus, nevar redzēt fotoattēlus un ziņojumus.

Lasīt -Kā paslēpt Facebook ziņu no viena vai konkrētiem draugiem

Ja neatrodat šo iespēju, tā nav pieejama jūsu apgabalā, jo šī funkcija pašlaik nav pieejama visur. Jūs varat bloķēt savu profilu tikai noteiktās valstīs un noteiktās ierīcēs.